No sleep ‘til Lilla Götafors 20 april

Ett superladdat Pottebo Dynamite Band återvände tidigare i veckan till östra Mölndal efter att spenderat flera dagar på ett andligt uppladdningsläger i ett rumänskt munkkloster. Bandet uppges bland annat ha studerat de unika rytmer ortodoxa munkar spelar med blott hammare på en hängande träplanka. De ortodoxa munkarna sägs också ha haft många intresserade frågor kring det Potteboska så kallade ”käklåset”, den hittills inte helt utforskade jordsvängning som uppstår i den musikaliska syntesen mellan legendariske Pottebo-basisten Christer ”Fu” Höglund och ”han som trummar i Pottebo”.
Levnadskonstnären och frontmannen Ulf ”Wöffe” Andersson förklaras också ha studerat det rumänska klostrets rutiner kring biodling, en verksamhet där Andersson, vid sidan av sin status som den nutida rockens ansikte utåt, numera är en av de ledande aktörerna på den globala scenen.

Med bara dagar kvar tills den mytomspunna legendarika bandmaskinen från Ryyyyyt återigen ställer sig på scenen surrar världen av rykten kring den efterlängtade comebacken.
Källor med insyn i Camp Pottebo vill inte bekräfta att bandet öppnar med sin egen rödglödgade version av Nessun Dorma, operaklassikernas mest klassiska verk, den avslutande akten i Puccinis Turandot, en helig graal, en höjdpunkternas zenit och tvivelsutan i en så hårt svängande version att själva vår mänskliga existens grundfundament förändras i ett ”före” och ett ”efter” Pottebo Dynamite Bands tolkning.

”Det handlar om ett själstillstånd av glödande passion och obändig viljestyrka, med en varaktighet och oemotståndlighet som inte återfinns i något annat band. I den här rollen briljerar därför alltid aktörer av världsformat. Och som vi vet finns inget, säger INGET större än Pottebo Dynamite Band”, säger en källa på den globala operascenen, som vill vara anonym.

Nessun Dorma översätts ”Ingen må sova”. Det kan inte sägas bättre.
På fredag ställer sig Pottebo Dynamite Band på Lilla Götafors-scenen för att ännu en gång förändra världen. Ingen må sova.
Nu vet ni.

Graf Teufelberg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: